Neuleliivi

Tänä syksynä olen ollut neulemuotoilukurssilla, ja nyt suunnittelemani neuleliivi on valmis. Se on mukava pukea paidan päälle mutta toimii myös hyvin takin alla. Korkea kaulus suojaa hyvin tuiskulta ja tuiverrukselta, joten erillistä huivia ei välttämättä tarvitse: monikäyttöinen siis!

Halutessaan liivin voisi tietysti toteuttaa myös alemmas vyötärölle ulottuvana. Ehkä makuasia, mutta itse pidän siitä, että tällaisena lyhyenä versiona neuleliivi on mukavan kevyt ja samalla kuitenkin lämmin.

Lankana tässä Lankakauppa Titityystä hankittu ihanan pehmoinen Isager Eco Soft.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s