Sanapussukat runopeliä varten

Pellavakankaasta tehtyjä pussukoita voi käyttää moneen tarkoitukseen. Viikonlopuksi tein Jyväskylän Kirjailijatalolla pidettyä Runopelipajaa varten sanapussukoita. Pajassa pelattiin kehitteillä olevaa Runo&peliä, jossa osittain yhteistyössä muiden pelaajien mutta toisaalta myös heitä vastaan pelaten syntyy runo. Pelissä tärkeää on tietysti sanasto. Sanoja on 500, ja toki niille tarvitaan jonkinlainen pussi, josta sanoja voi pelin edetessä poimia.

Harmaa pellava sopii mukavasti pahvisten sanojen tunnelmaan: molemmissa on napakkuutta ja hienoista aistit terävöittävää karheuden tuntua. Kunnon materiaalista tehty pussukka tekee käsin askarrelusta pelistä myös viimeistellymmän oloisen.

Sanapussukka pitää olla reilun kokoinen, jotta käsi mahtuu hyvin poimimaan sanoja sen uumenista. Ja pelin loputtua se toimii säilytyspussina myös muille pelissä tarvittaville korteille. Tällaista pussukkaa voi käyttää moneen tarkoitukseen: nyt lauantaina se tarjosi sanoja runouteen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s